Projektet për ndërtimin e shtëpive

Projektet tona të Ndërtimit dhe Ndërtimit të fundit - Ishulli i Kretës

Kontrolloni punimet dhe shërbimet tona më të fundit të ndërtimit / riparimit / ndërtimeve më poshtë
Ndërtimi i Rinovimeve në Lygaria Beach Hotel

Vendndodhja: Gjiri i Lygaria, Agia Pelagia Crete

Renovimi i gjerë - Hotel Beach Beach

Beach Hotel në Gjirin e Lygaria në Kretë

 • Punimet e rinovimit të ndërtesave kryesore të hotelit të jashtëm dhe të brendshëm
 • Punë rinovimi të dhomave të hoteleve të jashtëm dhe të brendshëm
 • Punimet e rinovimit në të gjitha zonat përreth të hotelit
 • Rindërtimi i pishinës
 • Ndërtimi i restorantit të hotelit Lygaria Beach
 • Punimet e pikturës

" Ne rekomandojmë shumë ndërtuesit e shtëpive CRETE për çdo rinovim të ndërtesave. Ata gjithmonë dorëzonin me kohë dhe na siguronin punë cilësore sa herë që e përdorim këtë kompani. Vitin e kaluar ne i shfrytëzuam ato përsëri për rinovimin tonë të plotë dhe të gjerë të të gjitha dhomave tona hoteliere dhe ndërtesave kryesore të hotelit "- Z. Yannis Nikolakopoulos , Menaxher në LYGARIA BEACH HOTEL

Ndërtimi i infrastrukturës së zyrave me qira të makinave pranë Aeroportit Chania

Zyra me qira të makinave, zona parkimi dhe shërbimi të automjeteve

 • Punime rinovimi të ndërtesave kryesore të jashtme dhe të brendshme
 • Zëvendësimi i pajisjeve, dyshemesë dhe pllakave
 • Pikturë Zyre
 • Izolimi termik dhe lagështia funksionon

" Ne kemi përdorur NDURTIME Shtëpi KRETE në disa projekte të ndryshme ndërtimi dhe dëmshpërblimi për zyrat tona dhe gjithmonë kemi qenë më shumë se të lumtur me punën e tyre" - nga Menaxhimi, EKONOMIKCARRENTALS

Ndërtimi i ndërtesave të zyrave

Vendndodhja: Zona e Aeroportit Ndërkombëtar Chania

Ndërtimi i Hoteleve Pishina në Kretë

Vendndodhja: ishulli i Kretës

Pishina Hoteli

Prona tregtare

 • Dyshemetë dhe pllaka
 • Izolimi funksionon
 • Punimet e pikturës

Ne rekomandojmë shumë ndërtuesit e shtëpive CRETE për çdo rinovim të ndërtesave. Ata gjithmonë dorëzonin me kohë dhe na siguronin punë cilësore sa herë që e përdorim këtë kompani. Vitin e kaluar ne i shfrytëzuam ato përsëri për rinovimin tonë të plotë dhe të gjerë të të gjitha dhomave tona të hotelit dhe ndërtesës kryesore të hotelit "- Z. Yannis, Menaxher i Hotel Lygaria Beach, Agia Pelagia, Ishulli i KRETS

Punimet e izolimit të çatisë së shtëpisë

izolim i çatisë kundër shiut dhe lagështirës

 • Izolimi i ujit dhe lagështisë funksionon në çatinë e shtëpisë
 • Shërbime pikture
 • Izolimi termik funksionon në të gjitha muret e jashtme të shtëpisë

"Ndërtuesit e shtëpive të kreta na siguruan një punë të shkëlqyeshme, cilësore, me një kosto të arsyeshme dhe të gjitha punimet përfunduan në një kohë të arsyeshme "- Z. Xyrouchakis, pronar i vilave në Rogdia

Punimet e izolimit të çatisë së shtëpisë

Vendndodhja: Rogdia, Heraklion, ishulli i Kretës

Ndërtimi i mureve prej guri

Vendndodhja: ishulli i Kretës

Skermë shtëpie - Muratura gdhendëse në gur

Muri me gurë në pronën e Shtëpisë private

 • Muri me gurë në pronën e Shtëpisë private

"Krijuesit e Shtëpive të Kretës sono abili costruttori, muratori esperti në ogni vendbanim. Offrono i loro servizi a prezzi contenuti e sono veramente dei profesionalisti” – Z. Saverio, mërgimtarët në Kretë

Ndërtimi i Vendit të Zjarrit në Vilë

Instalimi i vendit të parafabrikuar të zjarrit

 • heqja e vendit të zjarrit me defekt të vjetër
 • instalimi i vendit të ri të zjarrit
 • suvatimi i murit
 • pikturë

NDERTESAT E HOUSE KRETE na siguruan një punë të shkëlqyeshme, cilësore, me një kosto të arsyeshme dhe të gjitha punimet përfunduan në një kohë të arsyeshme!” –Zoti Xyrouchakis, pronari i vilës në Rogdia

Zjarri Vendosni konstruksionin në shtëpinë private të vilave

Vendndodhja: Rogdia, Heraklion, ishulli i Kretës

Tjegull muret e banjës dhe suvatimi i dyshemesë

Vendndodhja: ishulli i Kretës

Muret e banjës me pllaka dhe suvatim me dysheme

Muri me gurë në pronën e Shtëpisë private

 • Tjegulla mure banjo
 • parket
 • Suvatimi i mermerit

“Djema dhe shërbim të shkëlqyeshëm!” – Manolis Stamatakis, pronar i shtëpisë, Kretë

Punimet e Rinovimit të Shtëpive

Rindërtimi dhe rinovimi i dhomave të brendshme

 • heqja e mureve
 • pllaka të reja dyshemeje për trotuar
 • pikturë
 • Izolimi i mureve të brendshme dhe të jashtme (lagështia, termike dhe akustike)

Unë normalisht nuk shkruaj komente, por kur marr një shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit ndiej nevojën ta ndaj këtë me të tjerët” – Z. J. Smith, mërgimtar në Kretë, pronar i shtëpisë në Panormo

Rinovimi i shtëpive - Dizajnimi i brendshëm

Vendndodhja: Panormo, Rethymnon, ishulli i Kretës

Pergola - Ndërtime metalike dhe druri Pergola

Vendndodhja: Gjiri i Lygaria, Agia Pelagia, Heraklion, Kretë

Ndërtim prej druri Pergola

Instalimi Pergola prej druri

 • punon heqja e pjergollës së vjetër
 • Ndërtimi dhe implementimi i Pergolës prej druri
 • pikturë

"Si zakonisht djemtë në NDRTART E HOUSE HOUSE na siguruan një punë të shkëlqyeshme. Ne nuk mund të ishim më të lumtur sesa rezultatet e dhëna tek ne me Pergolën tonë të re prej druri që ata ndërtuan” – Lygaria Beach Hotel

Ne jemi krenarë që ofrojmë shërbime më të mira për ndërtim dhe ndërtim në ishullin e Kretës Greqi

Kontaktoni, na hidhni një linjë tani dhe dëgjoni se çfarë mund të ofrojmë për servisimin dhe ndërtimet e shtëpisë tuaj

Projektet tona të fundit

Farë kemi bërë

Punimet tona të Ndërtimit

 

 

Ne jemi krenarë që ofrojmë shërbime më të mira për ndërtim dhe ndërtim në ishullin e Kretës Greqi

Kontaktoni, na hidhni një linjë tani dhe dëgjoni se çfarë mund të ofrojmë për servisimin dhe ndërtimet e shtëpisë tuaj

You cannot copy content of this page

sqShqip