NDERTESA E HOUSE KRETE

ne ofrojmë të gjitha llojet e Ndërtimit të Shtëpive, Punëve të Ndërtimit të Shtëpive, Rinovimet e Shtëpive, Punimet e Riparimit të Shtëpive në ishullin e Kretës

WWW.CRETE-HOUSE-BUILDERS.COM
Qëllimi ynë është të ofrojmë cilësi, me kohë, projekte
telefoni: +306978589610

Mire se erdhet ne

WWW.CRETE-HOUSE-BUILDERS.COM

ndërtime shtëpish - Ndërtesa - riparime

ne ndërtojmë vizionet tuaja

Ndërtimi i shtëpisë / ndërtesa,
Renovimi i Shtëpive,
Riparimet e shtëpive,
YDO LIDHJE ND BRTIMET E SHTPIS / / RINOVACIONET / Riparimet etj - Shihni listën e plotë më poshtë (përveç punimeve elektrike, hidraulik, riparime të pajisjeve shtëpiake)

Ne kemi 20+ vjet përvojë në punimet e ndërtimit të shtëpive në Kretë.

Na telefononi sot:

+306978589610

Ndërtimi i Rinovimeve në Lygaria Beach Hotel

Specializimi ynë

Ndërtime të Shtëpive të Përgjithshme - Punonjësit e Ndërtuesve të Shtëpive në ishullin KRET, HELLAS

Ne ofrojmë të gjitha llojet e Ndërtimeve të Shtëpive, Ndërtimin e shtëpive dhe rinovimet e shtëpive, punimet e riparimit të shtëpive

Ndërtimi i shtëpive

Ne jemi ekspertë ndërtuesit e shtëpive që nga viti 1998 dhe ofrojmë punime ndërtimore cilësore të shtëpive në kohën e duhur, duke qenë profesionistë dhe të besueshëm ndërtues të shtëpive

Riparimi i shtëpisë

Punimet e riparimit të shtëpive (përveç punimeve elektrike, hidraulik, riparimi i pajisjeve shtëpiake)

Piktura në shtëpi

Shërbime të përballueshme për pikturimin e shtëpive. Ne ofrojmë shërbime të brendshme dhe të jashtme të bojrave të shtëpive

Zëvendësimi i pajisjeve, dyshemesë dhe pllakave

Ne ofrojmë të gjitha llojet e vendosjes në shtëpi e parket dhe pllaka për trotuaret, banjo dhe kuzhina njësoj. Vendosja e pllakave (mur dhe dysheme) për çdo pjesë të shtëpisë: Dhoma të Jetesës, Kuzhinat, Banjat, Tarracat, Ballkonet, Pishinat

Punime të mëdha tokësore & peizazhit

Konfigurimi i tokës, tokave dhe peizazhit. Ndryshimet e tokës në punët e tokës

Dizajni i Peizazhit dhe Kopshteve

Peizazhit dhe projektimi i kopshteve

Ndërtimi i Pishinave

Ndërtimi i Pishinave të Brendshme dhe / ose të Brendshme

Rinovimet e dizajnit të brendshëm

Punimet e rinovimit të shtëpive të dizajnit të brendshëm

Dizajni i jashtëm

Punimet e shtëpisë së projektimit të jashtëm

Ndërtimi i shtëpisë

Ne jemi ekspertë të ndërtuesve të shtëpive që nga viti 1998 dhe ofrojmë ndërtim cilësor të shtëpive në kohën e duhur, duke qenë profesionistë dhe të besueshëm të ndërtuesve të shtëpive

Rinovimet e shtëpive

Ne ju ndihmojmë dhe ju ofrojmë ide dhe ekspertizë me ju punën e rinovimit të shtëpisë. Me ndihmën e stilistëve tanë, arkitektëve dhe rekomandimeve me përvojën tonë 20+ vjet ne ju ndihmojmë të planifikoni dhe zgjidhni materialet dhe opsionet e duhura për projektin e rinovimit të shtëpisë tuaj

Punime suvatimi në shtëpi - Suvatimi i murit

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të suvatimit. Suva është një material ndërtimi që përdoret për veshjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve dhe tavaneve të jashtme / të brendshme. Mund të përdoret gjithashtu për të krijuar formacione arkitektonike siç janë trëndafilat e tavanit, qoshet, corbels. Llojet e suvasë sipas lidhësit: Suva gipsi, suva gëlqereje, suva çimentoje, suva balta

Më shumë informacion rreth Suvatimit - Suvatimi në shtëpi

Ndërtimi i vendeve të zjarrit

Ndërtimi i vendeve të zjarrit të bëra me porosi, ose zbatimi i vendeve të parafabrikuara të zjarrit

Dyshemeja e drurit të ngurtë

Affordable Dyshemeja e drurit të ngurtë services. Parquet, plank and herringbone with a wide range of wood species, floor types, colors, textures. Highest quality of Solid hardwood flooring for your house wooden floors. CRETE HOUSE BUILDERS offers top Hardwood Floor Refinishing Services in Crete

Masoneria e Punës së Gurit

Muratura me gurë - Masoneria e brendshme dhe e jashtme. Muratura gdhendëse në gur . Stonemasoneria ose stonecraft: Ne ndërtojmë Ndërtesa prej guri , struktura dhe mure guri (të brendshme ose të jashtme) duke përdorur gurin si material kryesor. Vernat prej guri të përdorura si një mbulesë mbrojtëse dhe dekorative për muret dhe sipërfaqet e brendshme ose të jashtme.

Punimet e izolimit të shtëpive (izolimi)

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të izolimit në shtëpi (Izolimi). Në ishullin e Kretës për shkak të klimës së ngrohtë Izolimi termik i Shtëpisë është pothuajse i detyrueshëm, por kështu është edhe izolimi i lagështisë (izolimi i lagështirës) që mund të shkaktojë disa çështje dhe dëme të mëdha. Shërbim tjetër i shtëpisë që ne ofrojmë është Izolimi Akustik i Shtëpisë (izolim / izolim i zërit në shtëpi). Ne ofrojmë të gjitha këshillat e izolimit të Shtëpisë në mënyrë që të kurseni para dhe energji dhe të jetoni në një mjedis të shëndetshëm. Mësoni si të izoloni siç duhet një shtëpi. Ne jemi ekspertë dhe ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të izolimit në shtëpi (p.sh. Izolimi i çatisë, izolimi termik, izolimet e përparuara hidroizoluese për muret e bodrumit, pishinat, rezervuarët e ujit

Implementimi i Pergolas

Ndërtimi dhe implementimi i drurit, metalit ose aluminit pergolas

dhe shumë punë të tjera shtëpie ...

Instalimi i granitit / mermerit, furrave, gardheve, shtigjeve të betonit, instalimeve të betonit, konstruksioneve me beton të përforcuar, instalimit të çatisë / kuvertës, krijimeve të patiove, gërmimeve, rrethimit, dyshemesë, inkuadrimit, zbatimit të tharëseve, konstruksionit të betonit, konstruksionit të kuvertës, riparimit të kuvertës, suvatimit, parket, zbutje të trotuareve, heqje të mykut, veshje të qëndrueshme prej betoni, mbyllës për beton & pluhurat e pluhurit

Merrni konsultën tuaj falas

Kontaktoni dhe ne do t'ju vizitojmë dhe do të diskutojmë mbi projektin tuaj dhe do t'ju ofrojmë konsultimin tonë falas dhe opsionet më të mira të çmimeve për çdo lloj ndërtese shtëpie / ndërtimi / riparimi shtëpie / rinovimi i shtëpisë etj.

Si të ndërtojmë një shtëpi në Kretë

SI T TO Blini TOT PLOTOTSIN E TOKS TUAJ dhe T B NDRTOJM PRO PRONA T your Shtëpisë në Kretë, GREQI

AVOKATI:
Rekomandohet shumë që të keni një avokat për të trajtuar të gjithë punën juridike për ju. Mënyra më e thjeshtë është t'i jepni atij Autorizim për të blerë çdo pronë që ju pëlqen në Kretë në emrin tuaj.

Me një autorizim të avokatit, Avokat mund të organizojë të gjitha hapat e nevojshëm për të blerë pronën tuaj të zgjedhur në emrin tuaj gjatë mungesës tuaj. Fuqia e Avokatisë mund të anulohet në çdo kohë. Kontrata për dhënien / anulimin e autorizimit të një avokati duhet të bëhet nga një Noter Publik. Ose, kur nuk jeni në Kretë, ajo mund të bëhet përmes Konsullatës Greke në vendin tuaj.

Si pjesë e shërbimeve që mund të ofrojmë ne do t'ju prezantojmë me një Avokat, i cili rekomandohet nga Ambasada Britanike në Greqi.

Para anëtarësimit të Greqisë në Bashkimin Evropian nuk ishte e mundur për shtetasit e huaj të blinin prona në Greqi. Megjithatë që nga anëtarësimi në BE është e mundur që qytetarët e tjerë të BE të blejnë pronë në Kretë. Si qytetar i BE-së ju keni të njëjtat të drejta dhe detyrime si çdo Grek dhe për këtë arsye është e mundur të blini. Qytetarët jo të BE-së, nga ana tjetër, duhet të paraqesin pranë Këshillit të prefekturës lokale, i cili jep leje.

Procedura ligjore për blerjen e pronave në Kretë
në thelb përbëhet nga sa vijon:

NUMRI I TAKSES:
Zyra e taksave lokale mund të japë një numër tatimor, i cili kërkohet të blini një pronë në Greqi. Për të marrë këtë numër tatimor do t'ju duhet të siguroni pasaportën tuaj dhe një çertifikatë të plotë të lindjes. Certifikata e plotë e lindjes duhet të tregojë emrat e të dy prindërve tuaj.

HULUMTIMI TEKNIK:
Për më tepër ekziston një mundësi për të kërkuar një Inxhinier civil që të kryejë një studim teknik për të kontrolluar ndërtimin dhe gjendjen e pasurisë.
(Link: Dhoma Teknike e Greqisëinxhinierë të licencuar të licencuar në Greqi)

PLANI TOPOGRAPHIK:
Shtë e nevojshme të keni një plan topografik të bërë nga prona në rast se nuk ka aktualisht një të tillë. Një inxhinier civil bën këtë plan topografik.

LABELI I EFICIENCYS SER ENERGJIS:
Kjo çertifikatë tregon se sa energji harxhon një pronë dhe sa dioksid karboni lëshon në atmosferë, duke e vlerësuar pronën nga A në G (e ngjashme me mënyrën në të cilën kategorizohen pajisjet shtëpiake në dyqanet elektrike me A më vlerësimin më efikas). Certifikata vlen për 10 vjet. Një inxhinier civil mund ta bëjë këtë certifikatë.

PRE-KONTRATËS:
Rekomandohet të bëni një kontratë paraprake (shih më lart). Depozita e lartpërmendur qëndron në llogarinë e klientit të avokatit derisa kërkimi ligjor, studimi teknik dhe plani topografik të bëhet me një rezultat pozitiv. Vetëm atëherë depozita do t'i jepet shitësit.

KONTRATËS:
Një Noter Publik ekzekuton gjithmonë kontratën për transaksionin e pasurisë. Noteri publik llogarit çmimin e vlerësuar zyrtarisht të pronës. Ky "çmim i vlerësuar zyrtarisht" (vlera e taksës) vlerësohet nga zyra e taksave dhe zakonisht është më e ulët se çmimi i vërtetë i blerjes.

Shitësi dhe blerësi mund të nënshkruajnë vetëm kontrata me një vlerë tatimore shumë të ulët të vlerësuar. Përndryshe ata kanë nevojë për nënshkrimin e një avokati. Një avokat nënshkruan për blerësin, një tjetër për shitësin.

Regjistrimi i tokave:
Menjëherë pas shkëmbimit të kontratave, pronari i ri do të regjistrohet në Zyrën e Regjistrimit të Tokës. Kjo është prova e qartë dhe e pakthyeshme që blerësi tani posedon pronë!
(Link: Hellenic Land Registry – CADASTE of Greece)

SHPENZIMET:
Blerësi paguan taksën e Blerjes, tarifën për Noterin Publik dhe tarifat ligjore. Këto llogariten në vlerën tatimore të pronës. Taksa e blerjes është midis 9%-13%. Sidoqoftë, në zonat ku nuk ka stacion zjarri, taksa është më e ulët dhe fillon në 7%. Tarifa për Noterin Publik është rreth 2.5%. Tarifa juridike është rreth 1.5%. Ekziston gjithashtu një tarifë e vogël për të regjistruar pronarin e ri në Zyrën e Regjistrimit të Tokave.

Si udhëzues mund të prisni që kostoja totale e blerjes së një prone në Kretë është rreth 10% në krye të çmimit të blerjes.

Informacione shtesë që mund të jenë të dobishme
kur doni të blini pronë në Kretë, Greqi:

SHICRBIMET E MENAXHIMIT TP PRONS:
Gjatë mungesës suaj nga prona, për t'ju dhënë paqe mendore shërbimet tona të Menaxhimit të Pronave mund të ofrojnë të gjitha kërkesat tuaja të mirëmbajtjes duke siguruar që ato kryhen sipas udhëzimeve tuaja specifike. Kjo përfshin një kontroll të rregullt të pronës tuaj, shërbime pastrimi, kopshtari, pagesa të faturave dhe shërbimeve të tjera sipas kërkesës.

LLOGARI BANKARE:
Për të blerë pronë në Greqi nuk është e nevojshme të keni një Llogari Bankare lokale. Zakonisht, paratë transferojnë përmes llogarisë së klientit nga avokati juaj.

Sidoqoftë, pasi të keni blerë një pronë është e dobishme të keni një llogari bankare dhe mënyra më e mirë është të shkoni në një degë lokale, e cila bashkëpunon me bankën tuaj lokale në vendin tuaj.

DEKLARATA E TATIMIT:
Si pronar i pasurisë në Greqi, do t'ju kërkohet të plotësoni një Formular të Deklaratës së Taksave në fund të çdo viti tatimor, dhe do të duhet të punësoni një llogaritar për ta bërë këtë.

Kjo nuk do të thotë që ju do të duhet të paguani taksën ndaj qeverisë Greke.

Të gjitha transferimet e parave nga jashtë mbështeten nga një dokument i Transfereve të Bankës ("rrëshqitje rozë") lëshuar nga banka lokale në Greqi. Kjo fletë rozë vepron si një dëftesë dhe do të kërkohet t'i tregohet zyrës së taksave si dëshmi se të ardhurat nuk ishin derdhur në Greqi.
(Tax Office – Greece
gjeni informacione tatimore për Greqinë)

TAKSE PRONESIE:
Ju do të kërkohet të paguani taksën vjetore të pasurisë në një pronë nëse vlera e vlerësuar e taksës është më e lartë se 175,000 Euro ose 350,000 Euro për çifte.

DETYRAT LOKALE:
Pronarët e pronave i nënshtrohen një Takse Publike shumë të vogël e cila paguhet me faturën e Energjisë Elektrike. Fatura e energjisë elektrike lëshohet çdo dy muaj dhe Taksa është një sasi kaq e vogël, sepse nuk është një konsideratë e konsiderueshme.

SIGURIMI I PRONS:
Nëse dëshironi të siguroni pronën tuaj nga dëmtimi, vjedhja, zjarri etj, mund ta bëni këtë përmes çdo Banke, Zyre Postare ose mund të kërkoni ndonjë kompani lokale të sigurimeve.

DHJATA:
Si pronar i pasurisë në Greqi, këshillohet të bëni një testament grek.

UJI:
Në shumicën e vendeve ka furnizim elektrik dhe është shumë e lehtë dhe e lirë të marrësh ujë.

ELEKTRICITET:
Nëse prona tashmë ka njehsorin e vet, avokati juaj mund ta lidhë me lehtësi energjinë elektrike (ri-). Për të dhënë energji elektrike për një pronë (për të marrë një metër të ri) kërkohet një certifikatë që prona i plotëson të gjitha rregulloret. Duhet të paraqitet një plan elektrik i ndërtesës. Avokati juaj mund ta rregullojë këtë në bashkëpunim me një Elektricist.

SISTEMET E ZYRS:
Një sistem i ri qendror i ujërave të zeza është aktualisht në ndërtim e sipër në Kretë. Në varësi të vendndodhjes së pronës tuaj, mund të jetë e mundur që puna e tubit tuaj të lidhet me sistemin qendror të ujërave të zeza. Në rast se do të kërkohet një rezervuar septik.

Informacion në lidhje me ndërtimin e një shtëpie të re dhe / ose rinovimin e një prone ekzistuese:

PERMISSIONI I PLANIFIKIMIT:
Leja e planifikimit nuk kërkohet nëse prona është në thelb e banueshme, përveç nëse do të ketë zgjatje të rëndësishme.

Brenda fshatrave dhe qyteteve leja e planifikimit zakonisht mund të jepet për çdo komplot. Zakonisht lejohet të ndërtohet në 70% të sipërfaqes së tokës. Zakonisht mund të ndërtoni një shtëpi dykatëshe me një maksimum 400 metra katrorë.

Jashtë zonës së planifikimit të qytetit do t'ju kërkojë leje nga Drejtoria e Pyjeve dhe Departamenti Arkeologjik dhe duhet të ketë fronte në një rrugë parësore komunale.

Nëse ngastra është brenda 750 metra largësi nga zona e planifikimit të qytetit leja mund të jepet për parcela prej 2,000 metra katrorë ose më shumë. Në këtë rast normalisht lejohet të ndërtohet një shtëpi dykatëshe me një maksimum 200 metra katrorë.

Përndryshe, ngastra duhet të ketë një madhësi minimale prej 4,000 metrash katrorë. Leja do të jepej për një shtëpi dykatëshe me maksimum 200 metra katrorë.

Rregulla të tjera zbatohen për pronat tregtare.

Leja e planifikimit do të jepet vetëm nëse paraqiten plane të detajuara. Si pjesë e shërbimit tonë, ne mund t'ju prezantojmë me arkitektë lokalë me përvojë në gjuhën angleze, të cilët do t'ju japin këshilla, plotësoni vizatimet dhe merrni leje planifikimi, dhe përfundoni tërë procesin për ju.

Kostoja e punës së arkitektit dhe leja e planifikimit varet nga madhësia dhe lloji i pasurisë.

KOSTOT NDURTESA:
Kostot e ndërtimit do të ndryshojnë sipas specifikimit të materialeve, madhësisë dhe vendndodhjes. Rinovimi i një shtëpie të vjetër guri ose shkatërrimi është shpesh më pak i kushtueshëm se një ndërtesë e re. Një udhëzues për koston e rinovimeve është rreth 700 Euro për metër katror pa përfshirë çmimin e blerjes dhe koston e lejes së planifikimit. Kjo është e krahasueshme me koston e një ndërtese të re, e cila normalisht do të vijë me afro 1.300 euro për metër katror pa përfshirë tokën dhe lejen e planifikimit.

Përveç që jemi në gjendje t'ju ofrojmë Arkitektëve shërbime, ne gjithashtu mund t'ju prezantojmë me ndërtuesit zyrtarë me përvojë, të cilët mund të bëjnë punën për ju në mungesën tuaj. Ata sigurisht që punojnë me kontrata të specifikuara dhe pagesa mund të bëhet me këste në fazat e ndryshme të ndërtesës, me pagesa përfundimtare vetëm që duhet të përfundojë me punën e kënaqshme.

Burimi i dobishëm i informacionit për administratën publike greke:

The Portali ERMIS është Portali Qendror i administratës publike duke siguruar qytetarët dhe bizneset dhe shërbimet e informacionit elektronik

Internal Revenue Services DOY – Greece


BURIMI: http://www.nikou-realestate.com/

Planet dhe Studimet
Në këtë fazë, ne bëjmë planet e të gjithë projektit, në varësi të nevojave tuaja dhe tokës së truallit. Studimet më të rëndësishme të nevojshme për Lejen e Ndërtimit dhe Ndërtimit janë këto:
-Studime Arkitekturore
-Dizajnimi i hapësirës së jashtme
-Studime të Energjisë
-Dizajn strukturor

Kostoja e ndërtimit - Skema e kohës
Pas përfundimit të studimeve ne krijojmë buxhetin analitik të ndërtimit dhe afatin kohor nga dita e lëshimit të lejes së ndërtimit deri në ditën kur projekti është gati.

Leja e Ndërtimit
Leja e ndërtimit është një pjesë e rëndësishme e fazës së ndërtimit pasi të gjitha studimet e nevojshme dorëzohen në Shërbimin Lokal të Ndërtimit dhe pas përdorimit të Lejes së Ndërtimit, ne mund të fillojmë punimet e konstruksionit.

Mbikëqyrja e Ndërtimit
Pjesa e parë e fazës së ndërtimit përfshin mbledhjen e ofertave për ekuipazhet e punës dhe materialet, për të arritur zgjidhjen optimale financiarisht dhe teknikisht, duke shkelur në buxhetin që tashmë vlerësohet nga faza e studimeve arkitekturore. Ndërtimi kryhet nga ekuipazhe me përvojë, të zgjedhur nga inxhinierët tanë, të cilët mbikëqyrin punimet e çdo aspekti të procesit të ndërtimit. Pronari informohet çdo javë për procesin e ndërtimit, me detaje të plota financiare dhe teknike, siç janë zgjedhja e materialeve ose preferencat arkitektonike.

Kostoja e ndërtimit të një shtëpie në Kretë Greqi

Sa kushton për të ndërtuar një shtëpi në Kretë?

Sa kushton për të ndërtuar një vilë në Kretë?

Hereby we provide you some INDICATIVE costs and pricing (for building materials including builder and architect/engineer work cost) for a simple house construction of e.g. a house of  110 sqm house. Calculate an estimated cost of around 1.350 Euros/m (total for the house is 140.000 Euros). This is the cost for the complete house construction – the value of the land plot you will buy or already possess is not included in the calculation as well as the earthworks and the configuration of land space

Inxhinier / Arkitekt & Leje Ndërtimi4%5.700euro
Gërmime / Punime tokësore2%2.900euro
Skeleton – Armed Concrete 19%28.000euro
Punë me gurë, Tulla / Gurë etj 4%6.000euro
Punime prej mermeri 3%4.800euro
Llaçe6%8.700euro
Dysheme 8%11.800euro
Panele qelqi 3%4.200euro
Izolimi3%4.200euro
Banja Smithy etj2%2.900euro
pikturat 7%10.400euro
Types of Hygiene – Tiles – Taps etc 5%7.400euro
Sistemi i ngrohjes 4%5.500euro
Korniza, Dyer, Veshjet etj 7%9.500euro
Furniture’s of Cooker 5%7.300euro
Instalim elektrik 5%7.000euro
Instalimi i furnizimit me ujë, kullimit, gazit 5%7.100euro
Punime të tjera (Zjarri, Tarracat, etj) 3%4.500euro
Punimet e mbetura 5%7.400euro
    
Kostoja totale100%145.300euro

Siç e përmendëm më lart, këto janë kosto indikative për një ndërtim të thjeshtë shtëpish. Më shpesh klientët hartojnë shtëpi të cituara në min. 1.500 Euro / m

Kostot e ndërtimit për metër katror në Kretë Greqi

An average estimated cost per square meter for a quality / average luxury house is around 1.350 Euros/m (it would vary from 1.000 Euros/sm to 1.700 Euros/sm, depending on the choises of the building materials and furnitures etc). This is the cost for the complete house construction (including Architect/Civil Engineer studies, Building Permittion) – extra would be the value of the land plot you will buy or already possess (obviously land values vary a lot – not included in the calculation), as well as the earthworks and the configuration of land space.

Buy a House on Crete Greece

Building Permits – Planning Permissions > për marrjen e informacionit dhe detajeve më të fundit dhe zyrtare në lidhje me ligjet e Ndërtimit dhe Ndërtimit në Kretë / Greqi, kufizimet, kërkesat, ju lutemi kontaktoni ose vizitoni:

KOMUNA E HERAKLIONIT, KRETS

Divizioni i Lejeve të Ndërtimit dhe Ndërtimit (opsioni online: Qeverisja e Hapur)

Adresë: Sheshi Daskalogiannis (Πλατεία Δασκαλογιάννη)
Telefon: +30 2813 409343, +30 2813 409380
Fax: +30 2810 343314
Dërgojani: [email protected]

(djathtas e saj në qendër të qytetit të Heraklion, CRETE)

Certifikatat e performancës së energjisë

Certification Of Electrical Installations – PPC Certificates

Legalizimi i ndërtimeve dhe përdorimeve të paligjshme

Vlerësimi statik i ndërtesave

Certertifikatat e sigurisë nga zjarri> consult with Pirosvestiki Ipiresia – Heraklion
(Departamenti i Zjarrit Heraklion CRETE)
Stacioni zjarrfikës në Heraklion
Adresë: Plateia Kiprou, Heraklion, 712 01
telefon: +30 281 340 7000

Si të gjeni avokatë, arkitektë, inxhinierë civilë, stilistë në Kretë
Ku mund të blini ndërtimin e shtëpive, rinovimin, riparimin e materialeve

Një mënyrë për të gjetur materiale ndërtimi tuaj etj është që të konsultoheni me një direktori lokale të shtypur të materialeve të ndërtimit, ose sigurisht që mund t'i kërkoni këto në internet. Ne jemi më se të lumtur të ofrojmë këshilla dhe detaje të adresës së kontaktit për të gjithë profesionistët e ndryshëm që ju rekomandojmë që të vizitoni dhe të bëni zgjedhjet tuaja.

Si të zgjidhni ndërtuesin / ndërtuesin / nënkontraktorin e shtëpisë tuaj

Projektet tona të fundit

Farë kemi bërë

Punimet tona të Ndërtimit

(Ndërtesa - Rinovimi - Riparimet)
 

Dëshmi

çfarë thonë klientët tanë për ne

Maggy Davies

Mërgimtarët në Kretë

Nëse po kërkoni disa ndërtues profesionistë të mrekullueshëm në Kretë për projektin tuaj të ndërtimit, këta janë djemtë që ju rekomandoj shumë. Miqësia e tyre dhe qasja e nxitur nga rezultatet janë ato që dua për ta.

Manfred Schwarz

Pronari i shtëpisë në Kretë

stafi në kompaninë Crete House Builders ishin njerëz pozitiv, të thjeshtë për të komunikuar dhe dorëzuan punën e rinovimit ashtu siç ishte rënë dakord dhe në kohë. Faleminderit përsëri për shërbimet tuaja!

George Kokologiannis

sipërmarrës

Ne kemi përdorur Ndërtuesit e shtëpive të KRET në disa projekte të ndryshme ndërtimi dhe dëmshpërblimi për zyrat tona dhe gjithmonë kemi qenë më shumë se të lumtur me punën e tyre.

Irini Xylouris

Apartamente me qira në Kretë

Skuadra e Lefteris është shumë profesionale dhe e thjeshtë për t’u marrë. Ata janë ndërtues të shpejtë, të besueshëm dhe ofrojnë çmime të përballueshme për shërbimet e tyre të ndërtimit. Shumë e rekomanduar…

Saverio Sicuro

Mërgimtarët në Kretë

Ndërtuesit e Shtëpisë së Kretës sono abili costruttori, muratori esperti në ogni vendbanim. Offrono i loro servizi a prezzi contenuti e sono veramente dei profesionalisti.

Lygaria Beach Hotel

Hotel në Lygaria, Agia Pelagia, Kretë

Ne rekomandojmë shumë ndërtuesit e shtëpive CRETE për çdo rinovim të ndërtesave. Ata gjithmonë dorëzonin me kohë dhe na siguronin punë cilësore sa herë që e përdorim këtë kompani. Vitin e kaluar ne i përdorëm ato përsëri për rinovimin tonë të plotë dhe të gjerë të të gjitha dhomave tona të hotelit dhe ndërtesës kryesore të hotelit.

Ekipi ynë i Ndërtuesve të ekspertëve

ne kemi 20+ vjet përvojë në ndërtimin e punimeve në ishullin Kretë.

Ne ofrojmë Ndërtim / Ndërtesë Shtëpi, Rinovime të shtëpive, riparime, gdhendje në gur, dysheme, tjegulla, pikturë, izolim, suvatim dhe më shumë…

YDO GJITHA NDERTESA E SHTPIS / RINOVACIONET / Riparimet Shërbimet në KRET
(
një pjesë e elektrik dhe hidraulik punimet)

 

klientët

Projektet e Ndërtimit

Riparimet e shtëpive

VITE EKSPERIENCE

You cannot copy content of this page

sqShqip