Rreth nesh

Historia jonë

Ndërtuesit e Shtëpive të Kretës - mbi 20 vjet Profesionale, cilësore e Ndërtesave të Shtëpive dhe Shërbimeve të Ndërtimit në Greqinë e Greqisë CRETE

Ne e filluam kompaninë tonë të ndërtuesve përsëri në 1999 dhe që atëherë ofruam të gjitha aspektet e ndërtimit, ndërtimit, rinovimit dhe punimeve për riparimin e shtëpive në ishullin e Kretës.

Me mbi 20 vjet përvojë në ndërtimin në NDERTESA KUJDES CRETE ne mund të mbulohen të gjitha nevojat tuaja të ndërtimit. Ne kemi një portofol të gjerë të projekteve të përfunduara me sukses dhe gjithmonë përpiqemi të ofrojmë shërbime cilësore, duke respektuar qëllimet e klientëve tanë për të jetuar në një mjedis cilësor, me shumë sy të mirë dhe të shëndetshëm.

Ne synojmë të kemi një bazë kliente besnike, klientët tanë të lumtur dhe reputacioni ynë është burimi ynë kryesor i biznesit të ri.

Cfare ne ofrojme

Ndërtesa e shtëpisë - Ndërtime

Building Ndërtimi i shtëpisë
M Muratura e Punës së Gurit
Rep Riparimi i shtëpive
Ren Renovimi i shtëpive
Works Punët e Izolimit të Shtëpive (Izolimi)
Ting Piktura në shtëpi
Pl Punime suvatimi në shtëpi - Suvatimi i murit
Zëvendësimi i pajisjeve, dyshemesë dhe pllakave

Cfare ne ofrojme

Rinovimet e shtëpive - riparime

Works Punime të mëdha të tokës dhe peizazhit
Design Hartimi i peizazhit dhe kopshteve
● Ndërtimi i vendeve të zjarrit
Flo parket druri
● Ndërtimi i pishinave
Ren Rinovime të dizajnit të brendshëm
Design Dizajni i jashtëm
Im Implementimi i Pergolas

Ne i kuptojmë kërkesat

Ne punojmë saktësisht

Ne ofrojmë prodhim më të mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë në industrinë e Ndërtimit të Shtëpive në Kretë

Na telefononi tani për të diskutuar projektin tuaj

Ekipi ynë i Ndërtuesve të ekspertëve

Ju mund t'i përdorni këto pjesë për të nxjerrë në pah tiparet e kreut. Përdorni këto paragrafë për t'u përqendruar në temën që dëshironi. Sigurohuni që ta mbani të shkurtër dhe tërheqës.

Ndërtuesit në Kretë - Lefteris Gjuci - NDURTESA Shtëpi KRETE

Juan George

CEO / Zëvendës President

Emma Kelly

CEO / Zëvendës President

Sean Zi

CEO / Zëvendës President
You cannot copy content of this page
sqShqip