Shërbime ndërtimesh dhe ndërtimesh shtëpiake

Ndërtimi i shtëpive dhe shërbimet e ndërtimit

Qëllimi ynë është të ofrojmë cilësi, me kohë, projekte për ndërtimin e shtëpive në Kretë me çmime shumë të volitshme. Ne ndërtojmë vizionet tuaja ...

Gjatë gjithë këtyre viteve, ne kemi ndërtuar një rekord shumë të suksesshëm të projekteve të ndërtimit dhe kemi krijuar shumë miq që vazhdojnë të rekomandojnë aftësitë tona ndërtuese

Planifikimi i përpiktë

Pjesa e parë dhe më kritike është të ndihmoni disa takime për të diskutuar dhe planifikuar së bashku projektin tuaj të ndërtimit, të zgjidhni modelin dhe materialet e duhura dhe të planifikoni me kujdes të gjitha aspektet e punës

Përfundimi në kohë

Crete House Builders have several decades of successful track record for delivering on time the building projects we have been assigned

Mime të përballueshme

Ne ofrojmë çmime shumë konkurruese për çdo lloj projekti ndërtimi dhe ndërtimi të shtëpive

Ekzekutimi perfekt

Ekipi i ndërtuesve dhe profesionistët e ndërtimeve kanë një njohuri të gjerë dhe 20+ vjet ekspertizë

Ekipi i plotë i profesionistëve në ndërtim

Ne ju ofrojmë këshilla juridike, këshilla për planet dhe planet, sugjerime për përdorimin e materialeve dhe më shumë - me avokatët, arkitektët, inxhinierët dhe rrjetin e shitësve me shumicë të materialeve të ndërtimit

Continuous Support

Ne jemi atje për ju në çdo kohë pas përfundimit të punës nëse keni nevojë për shërbimet ose këshillat tona.

Ndërtime betoni

Duhet të ndërtoni një shtëpi në Kretë?

A po kërkoni për një Kontraktues për ndërtimin e shtëpive në Kretë?

Dëshironi një ndërtues të shtëpive të ndërtojë për të rinovuar
apo Riparimi i shtëpisë tuaj në Kretë?

Ekipi ynë i Shtëpisë së Ndërtuar me përvojë është në gjendje t'ju ofrojë cilësi ndërtimi të shtëpive, Rinovimi i shtëpive dhe punimet për riparimin e shtëpive

Specializimi ynë

Ndërtime të Shtëpive të Përgjithshme - Punonjësit e Ndërtuesve të Shtëpive në ishullin KRET, HELLAS

Ne ofrojmë të gjitha llojet e Ndërtimeve të Shtëpive, Ndërtimin e shtëpive dhe rinovimet e shtëpive, punimet e riparimit të shtëpive

Ndërtimi i shtëpive

Ne jemi ekspertë ndërtuesit e shtëpive që nga viti 1998 dhe ofrojmë punime ndërtimore cilësore të shtëpive në kohën e duhur, duke qenë profesionistë dhe të besueshëm ndërtues të shtëpive

Riparimi i shtëpisë

Punimet e riparimit të shtëpive (përveç punimeve elektrike, hidraulik, riparimi i pajisjeve shtëpiake)

Piktura në shtëpi

Shërbime të përballueshme për pikturimin e shtëpive. Ne ofrojmë shërbime të brendshme dhe të jashtme të bojrave të shtëpive

Zëvendësimi i pajisjeve, dyshemesë dhe pllakave

Ne ofrojmë të gjitha llojet e vendosjes në shtëpi e parket dhe pllaka për trotuaret, banjo dhe kuzhina njësoj. Vendosja e pllakave (mur dhe dysheme) për çdo pjesë të shtëpisë: Dhoma të Jetesës, Kuzhinat, Banjat, Tarracat, Ballkonet, Pishinat

Punime të mëdha tokësore & peizazhit

Konfigurimi i tokës, tokave dhe peizazhit. Ndryshimet e tokës në punët e tokës

Dizajni i Peizazhit dhe Kopshteve

Peizazhit dhe projektimi i kopshteve

Ndërtimi i Pishinave

Ndërtimi i Pishinave të Brendshme dhe / ose të Brendshme

Rinovimet e dizajnit të brendshëm

Punimet e rinovimit të shtëpive të dizajnit të brendshëm

Dizajni i jashtëm

Punimet e shtëpisë së projektimit të jashtëm

Ndërtimi i shtëpisë

Ne jemi ekspert Ndërtuesit e shtëpive që nga viti 1998 dhe ofrojnë ndërtim cilësor të shtëpive në kohën e duhur, duke qenë profesionistë dhe të besueshëm të ndërtuesve të shtëpive

Rinovimet e shtëpive

Ne ju ndihmojmë dhe ju ofrojmë ide dhe ekspertizë me ju punën e rinovimit të shtëpisë. Me ndihmën e stilistëve tanë, arkitektëve dhe rekomandimeve me përvojën tonë 20+ vjet ne ju ndihmojmë të planifikoni dhe zgjidhni materialet dhe opsionet e duhura për projektin e rinovimit të shtëpisë tuaj

Punime suvatimi në shtëpi - Suvatimi i murit

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të suvatimit. Suva është një material ndërtimi që përdoret për veshjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve dhe tavaneve të jashtme / të brendshme. Mund të përdoret gjithashtu për të krijuar formacione arkitektonike siç janë trëndafilat e tavanit, qoshet, corbels. Llojet e suvasë sipas lidhësit: Suva gipsi, suva gëlqereje, suva çimentoje, suva balta

Më shumë informacion rreth Suvatimit - Suvatimi në shtëpi

Ndërtimi i vendeve të zjarrit

Ndërtimi i vendeve të zjarrit të bëra me porosi, ose zbatimi i vendeve të parafabrikuara të zjarrit

Dyshemeja e drurit të ngurtë

Shërbime të përballueshme parket druri . Parket, dërrasë dhe bishtalec me një gamë të gjerë të specieve të drurit, llojet e dyshemesë, ngjyrat, tekstilet. Cilësia më e lartë e dyshemesë prej druri të ngurtë për dyshemetë prej druri të shtëpisë tuaj. NDURTESAVE Shtëpi KRETE ofron Shërbime më të Mëdhenj të Rafinimit të Dyshemës së Drurit në Kretë

Masoneria e Punës së Gurit

Muratura me gurë - Masoneria e brendshme dhe e jashtme. Muratura gdhendëse në gur . Stonemasoneria ose stonecraft: Ne ndërtojmë Ndërtesa prej guri , struktura dhe mure guri (të brendshme ose të jashtme) duke përdorur gurin si material kryesor. Vernat prej guri të përdorura si një mbulesë mbrojtëse dhe dekorative për muret dhe sipërfaqet e brendshme ose të jashtme.

Punimet e izolimit të shtëpive (izolimi)

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të izolimit në shtëpi (Izolimi). Në ishullin e Kretës për shkak të klimës së ngrohtë Izolimi termik i Shtëpisë është pothuajse i detyrueshëm, por kështu është edhe izolimi i lagështisë (izolimi i lagështirës) që mund të shkaktojë disa çështje dhe dëme të mëdha. Shërbim tjetër i shtëpisë që ne ofrojmë është Izolimi Akustik i Shtëpisë (izolim / izolim i zërit në shtëpi). Ne ofrojmë të gjitha këshillat e izolimit të Shtëpisë në mënyrë që të kurseni para dhe energji dhe të jetoni në një mjedis të shëndetshëm. Mësoni si të izoloni siç duhet një shtëpi. Ne jemi ekspertë dhe ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të izolimit në shtëpi (p.sh. Izolimi i çatisë, izolimi termik, izolimet e përparuara hidroizoluese për muret e bodrumit, pishinat, rezervuarët e ujit

dhe shumë punë të tjera shtëpie ...

Instalimi i granitit / mermerit, furrave, gardheve, shtigjeve të betonit, instalimeve të betonit, konstruksioneve me beton të përforcuar, instalimit të çatisë / kuvertës, krijimeve të patiove, gërmimeve, rrethimit, dyshemesë, inkuadrimit, zbatimit të tharëseve, konstruksionit të betonit, konstruksionit të kuvertës, riparimit të kuvertës, suvatimit, parket, zbutje të trotuareve, heqje të mykut, veshje të qëndrueshme prej betoni, mbyllës për beton & pluhurat e pluhurit

Implementimi i Pergolas

Ndërtimi dhe implementimi i drurit, metalit ose aluminit pergolas

Ne ofrojmë shërbimet më të mira për ndërtimin e shtëpive dhe ndërtimet në Kretë

Kontaktoni, na hidhni një linjë tani dhe dëgjoni se çfarë mund të ofrojmë për servisimin dhe ndërtimet e shtëpisë tuaj

You cannot copy content of this page

sqShqip